Mπλουζακια
+2
DIMITRIS ISTIEA
mitsos
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Mπλουζακια
Πηρα την πρωτοβουλια (σε συννενοηση με τον Μανο κ τον Δημητρη) κ τυπωσα καποια t-shirt για τα μελη της αγωνιστικης ομαδας ωστε να υπαρχει μια ομοιομορφια στους αγωνες!
Το αποτελεσμα ειναι το παρακατω:
Μπροστα:
Πισω:
Ειναι κεντητο παρα πολυ καλη ποιοτητα κ στο υφασμα κ στο ραψιμο οποτε μην εχετε ενδοιασμους γι αυτο!
Οι τιμες ειναι στα 8 ευρω για το t-shirt κ στα 15 για το φουτερ.
Τα χρωματα θα προτεινα να ειναι μονο ειναι αυτα (για να υπαρχει ομοιομορφια) κτα μεγεθη ειναι S,M,L, XL.
Ενδεικτικα ενας αντρας 85κιλων μπαινει σε M.
Οσοι θελετε μπορειτε να μου παραγγειλετε κ οταν φτασουμε σε εναν ικανο αριθμο να κανω την παραγγελια.
Υ.Γ.1 Υπαρχει μια αφαιρετικη διαθεση στο σημα (για θεματα ευκολιας μιας κ στο ραψιμο δεν βγαινουνε οι λεπρομεριες). Ελπιζω να με συγχωρησετε που αλλαξα λιγο το σημα.
Το αποτελεσμα ειναι το παρακατω:
Μπροστα:
Πισω:
Ειναι κεντητο παρα πολυ καλη ποιοτητα κ στο υφασμα κ στο ραψιμο οποτε μην εχετε ενδοιασμους γι αυτο!
Οι τιμες ειναι στα 8 ευρω για το t-shirt κ στα 15 για το φουτερ.
Τα χρωματα θα προτεινα να ειναι μονο ειναι αυτα (για να υπαρχει ομοιομορφια) κτα μεγεθη ειναι S,M,L, XL.
Ενδεικτικα ενας αντρας 85κιλων μπαινει σε M.
Οσοι θελετε μπορειτε να μου παραγγειλετε κ οταν φτασουμε σε εναν ικανο αριθμο να κανω την παραγγελια.
Υ.Γ.1 Υπαρχει μια αφαιρετικη διαθεση στο σημα (για θεματα ευκολιας μιας κ στο ραψιμο δεν βγαινουνε οι λεπρομεριες). Ελπιζω να με συγχωρησετε που αλλαξα λιγο το σημα.
mitsos- Posts : 58
Απ: Mπλουζακια
Συγχαρητήρια Mitsos πολύ καλή δουλειά και θαυμάσιο αποτέλεσμα!!!
Αν ξεκινούσα πρώτος την παραγγελία θα ήθελα και τα 2 σε μέγεθος XXXXXXL
Μαζεύεις παραγγελίες και συνενοούμαστε την πληρωμή και τον τρόπο αποστολής.
Αν ξεκινούσα πρώτος την παραγγελία θα ήθελα και τα 2 σε μέγεθος XXXXXXL
Μαζεύεις παραγγελίες και συνενοούμαστε την πληρωμή και τον τρόπο αποστολής.
Δημητρούλα , τέλειο !!!
Άσε να το φορέσουμε το Σάββατο εμείς οι χοντροί για να δούμε τι μεγέθη θα παραγγείλουμε
Άσε να το φορέσουμε το Σάββατο εμείς οι χοντροί για να δούμε τι μεγέθη θα παραγγείλουμε
ΚΙ ΕΜΕΝΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ.ΜΠΡΑΒΟ!
ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.
ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.
panos110- Posts : 85
Χαιρομαι που σας αρεσει παλικαρια!
Κανονιστε μια συναντηση γενικη αν ειναι να μαζευτουμε να τα δειτε κ να οριστικοποιησουμε την παραγγελια, να τα εχουμε πριν την νεα χρονια!
Κανονιστε μια συναντηση γενικη αν ειναι να μαζευτουμε να τα δειτε κ να οριστικοποιησουμε την παραγγελια, να τα εχουμε πριν την νεα χρονια!
Λοιπον παλικαρια, ο Manos εχει στα χερια του δυο απο τα δειγματα κυριως για να δοκιμασετε τα μεγεθη, να οργανωθουμε στην παραγγελια κ να την κλεισουμε μεσα στις γιορτες ωστε το 2011 ΠΡΙΝ ξεκινησουνε οι αγωνες να τα εχουμε ετοιμα!!!
Αυτο που θελω απο σας ειναι οποιος θελει να παραγγειλει να συνενοηθει με τον Μανο η μαζι μου, στον αριθμο κομματιων.
Το t-shirt ειναι στα 8ευρω κ το φουτερ στα 15ευρω (με μεγαλη σταμπα πισω κ μικρη μπροστα οπως τα βλεπετε στις φωτο).
Το κινητο μου ειναι 6944175545, με παιρνετε απ ευθειας κ μου λετε η αν θελετε μεσω πμ στο φορουμ.....!
Αυτο που θελω απο σας ειναι οποιος θελει να παραγγειλει να συνενοηθει με τον Μανο η μαζι μου, στον αριθμο κομματιων.
Το t-shirt ειναι στα 8ευρω κ το φουτερ στα 15ευρω (με μεγαλη σταμπα πισω κ μικρη μπροστα οπως τα βλεπετε στις φωτο).
Το κινητο μου ειναι 6944175545, με παιρνετε απ ευθειας κ μου λετε η αν θελετε μεσω πμ στο φορουμ.....!
αύριο στη συνάντηση της ΛΕ θα έχω μαζί το δείγμα
οποίος από τους φίλους της ομάδας θέλει να το δεί ας έρθει αύριο !
ο συνδυασμός λαδί με πορτοκαλί ειναι πολύ όμορφος ( η φωτογραφία δεν αποδίδει πιστα τα χρώματα )
Η Μητσα εκανε πρωτότυπη επιλογή και οι φανελες αυτές θα φαίνονται πολύ συχνα στους αγώνες 4χ4 τα επόμενα χρόνια.
οποίος από τους φίλους της ομάδας θέλει να το δεί ας έρθει αύριο !
ο συνδυασμός λαδί με πορτοκαλί ειναι πολύ όμορφος ( η φωτογραφία δεν αποδίδει πιστα τα χρώματα )
Η Μητσα εκανε πρωτότυπη επιλογή και οι φανελες αυτές θα φαίνονται πολύ συχνα στους αγώνες 4χ4 τα επόμενα χρόνια.
πολυ καλη δουλεια! ευγε!!
mitsos σου εχω στειλει την παραγγελια με π.μ.
mitsos σου εχω στειλει την παραγγελια με π.μ.
johnmlrs- Posts : 21
Παλικαρια να πω γι αλλη μια φορα οτι χαιρομαι ιδιαιτερα που το αποτελεσμα σας αρεσει γιατι για να φοραμε κατι δεν αρκει να μας δινει την "ταυτοτητα" αλλα να το γουσταρουμε κι ολας!!!
Εχω λαβει (με πμ sms τηλεφωνικα κατι ιδιαν η δι'αντιπροσωπου) παραγγελιες απο τους παρακατω:
-niva68 (η 69 δεν θυμαμαι! )
-Μanos
-geo
-Katsoulas
-Ρωμιοπουλου Γεωργια
-Ρωμιοπουλος Θεοδωρος
-Λεκκας
-johnmlrs
Οποιος δεν βλεπει το ονομα του παραπανω κ θελει να κανει την παραγγελια, μεσω κινητου 6944175545, η εδω με πμ!
Thanks!
Εχω λαβει (με πμ sms τηλεφωνικα κατι ιδιαν η δι'αντιπροσωπου) παραγγελιες απο τους παρακατω:
-niva68 (η 69 δεν θυμαμαι! )
-Μanos
-geo
-Katsoulas
-Ρωμιοπουλου Γεωργια
-Ρωμιοπουλος Θεοδωρος
-Λεκκας
-johnmlrs
Οποιος δεν βλεπει το ονομα του παραπανω κ θελει να κανει την παραγγελια, μεσω κινητου 6944175545, η εδω με πμ!
Thanks!
Δήμητρα , για μενα φτιάξε 3 μπλουζακια και 3 φούτερ ( από 1 εγώ και ο Kalexaris και 1 για ανταλλακτικό), στο μεγεθος για χοντρούς !
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Η παραγγελια των:
Ραμπιας (niva 68 η 69 δεν θυμαμαι!!!)
Μanos
Geo
Katsulas
Ρωμιοπουλου Γεωργια (σου εχω ετοιμασει κ κατι special ελπιζω να σου αρεσει!!)
Λεκκας
Ρωμιοπουλος Θεοδωρος
Johnmlrs
Πανος Μακρινος
Μixalis
Εχει ξεκινησει ηδη να εκτελειται.
Τα πραγματα θα τα παραλαβετε απο μενα στις 16 του μηνα στην συναντηση για την φωτογραφιση οπου κ θα τα πληρωσετε επι τοπου για να μην μπλεξουμε με λογαριασμους κλπ....ελπιζω οτι θα εισαστε ολοι παροντες εκει, αν δεν ειστε φροντιστε να συνενοηθειτε ποιος θα παραλαβει για σας.....
Παραγγελιες δεχομαστε το αργοτερο μεχρι την Πεμπτη για να τα εχουμε στις 16 του μηνα!!!
Οσοι δεν προλαβετε κ αυτη την ημερομηνια θα τα παραγγειλουμε μεμονομενα οποτε κ θα χρεωνεστε εξ'ολοκληρου τα μεταφορικα.
Για οσους παραλαβετε μεχρι τις 16 η επιπλεον χρεωση θα ειναι 1ευρω ανα παραγγελια για να καλυφθουν τα εξοδα μεταφορας (γιατι παραλαβανω με ACS εκτος Αθηνων......)
Ραμπιας (niva 68 η 69 δεν θυμαμαι!!!)
Μanos
Geo
Katsulas
Ρωμιοπουλου Γεωργια (σου εχω ετοιμασει κ κατι special ελπιζω να σου αρεσει!!)
Λεκκας
Ρωμιοπουλος Θεοδωρος
Johnmlrs
Πανος Μακρινος
Μixalis
Εχει ξεκινησει ηδη να εκτελειται.
Τα πραγματα θα τα παραλαβετε απο μενα στις 16 του μηνα στην συναντηση για την φωτογραφιση οπου κ θα τα πληρωσετε επι τοπου για να μην μπλεξουμε με λογαριασμους κλπ....ελπιζω οτι θα εισαστε ολοι παροντες εκει, αν δεν ειστε φροντιστε να συνενοηθειτε ποιος θα παραλαβει για σας.....
Παραγγελιες δεχομαστε το αργοτερο μεχρι την Πεμπτη για να τα εχουμε στις 16 του μηνα!!!
Οσοι δεν προλαβετε κ αυτη την ημερομηνια θα τα παραγγειλουμε μεμονομενα οποτε κ θα χρεωνεστε εξ'ολοκληρου τα μεταφορικα.
Για οσους παραλαβετε μεχρι τις 16 η επιπλεον χρεωση θα ειναι 1ευρω ανα παραγγελια για να καλυφθουν τα εξοδα μεταφορας (γιατι παραλαβανω με ACS εκτος Αθηνων......)
Δήμητρα , αν μπορείς , γραψε το κοστος για καθε μπλουζάκι και καθε φούτερ , για να βαζουμε τα ευρώπουλα στη κωλότσεπη.
Πριν μας τα παρει ο Παπακωνσταντίνου..
εχει παρααγριέψει , ο μπαγασας, τώρα τελευταία !
Πριν μας τα παρει ο Παπακωνσταντίνου..
εχει παρααγριέψει , ο μπαγασας, τώρα τελευταία !
Σωστο κι αυτο!
Λοιπον εχουμε κοστος:
Τ-shirt .......8ευρω
Φουτερ.......15ευρω
Ανα παραγγελια +1ευρω για τα μεταφορικα.
Λοιπον εχουμε κοστος:
Τ-shirt .......8ευρω
Φουτερ.......15ευρω
Ανα παραγγελια +1ευρω για τα μεταφορικα.
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τρι Φεβ 18, 2014 3:49 pm από godcap
» 3gp Desi 18 Videos Com
Σαβ Φεβ 15, 2014 8:32 pm από godcap
» ωραιο avatar
Πεμ Αυγ 09, 2012 11:34 am από iason
» 1 ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΝΗΣΙ ΟΝΕΙΡΩΝ
Πεμ Ιουλ 07, 2011 4:23 pm από vagelis sami
» Aλλαγη πλατφορμας!